top of page
8_edited.jpg

Nicky Martens

Als creatief en oplossingsgericht persoon, ben ik vastberaden om mijn vaardigheden en passie in te zetten voor onze stad.

Voor mij is Tienen niet zomaar een plek op de kaart. Het is de plek waar we leven, waar we winkelen, waar we samenkomen met vrienden en familie, en waar we onze hobby's uitoefenen. Het is de plek die ons dagelijks leven vormgeeft en kleur geeft aan onze herinneringen.

Samen met jullie wil ik onze stad optimaliseren, zodat iedereen hier kan genieten en beleven. Laten we investeren in de toekomst van onze stad, in betere omgeving , in onze voorzieningen, in een sterke lokale economie, in onze verenigingen en in een gemeenschap waar iedereen zich gehoord en vertegenwoordigd voelt.

Laten we samenwerken om van onze stad een nog betere plek te maken om te wonen, te werken, te spelen en te genieten. Een thuis voor ons allemaal.

Scouting zit in mijn bloed. Zo ben ik nog steeds actief bij zowel het nationale bestuur van FOS Open Scouting als onze lokale scouts eenheid, FOS 213 De Hinde.

 

Als secretaris van de VZW en als kookouder tijdens kampen hou ik mezelf verbonden met onze de scoutsbeweging en help ik de jeugd fijne herinneringen en duurzame vriendschappen bouwen zoals ook ik heb mogen beleven tijd mijn actieve periode als lid, leiding en groepsleiding.​

 

De afgelopen jaren hebben we bij FOS 213 De Hinde een grote uitdaging aangegaan: de zoektocht naar een nieuw lokaal. Deze zoektocht vergt van onze leden veel tijd en energie, maar het is een inspanning die ik met overgave mee heb aangenomen, omdat ik geloof in de kracht van de scoutsbeweging en de positieve impact die het heeft op onze jeugd.

312550839_10217192566806127_5776009746255853518_n.jpg
272338231_10216129383067198_6649753824372486656_n.jpg

Mijn opleiding architectuur aan de KULeuven en praktijk ervaring heb ik in de loop der jaren uitgebreid met expertise in ruimtelijke ordening beleid. Als diensthoofd omgeving en wonen voor de gemeente Linter ben ik nu nauw betrokken bij het uitvoerend deel van ruimtelijk beleid van onze streek.

Mijn achtergrond als architect heeft me een diepgaand begrip gegeven van het ontwerpen van de gebouwde omgeving. Nu, in mijn rol als diensthoofd, kan ik dit perspectief toepassen op het beleid en de ontwikkeling van onze regio.

Samen met mijn collega's en de lokale mandatarissen zet ik in op een efficiënte en vlotte dienstverlening naar de burgers.

bottom of page