top of page

Gemeenteraad 26 oktober 2023

Eerder vandaag kregen we het droevige nieuw nieuws, over het overlijden van voormalig schepen Johan Dewolfs. Veel sterkte aan alle familie, vrienden en onze collega’s van N-VA.


Wintermagie


Van 8 december tot en met 7 januari kun je op de Grote Markt genieten van Wintermagie 2023, inclusief een Winterschaatsdorp, een rodelbaan en een carrousel. Onze Tiense verenigingen en ondernemers zullen jullie ook verwelkomen in de 15 hutjes die ze bemannen.


Pand 10


De vertrouwde plek in het voormalige stationsbuffet wordt verder gezet. We hebben een nieuwe overeenkomst gesloten tussen opgewekTienen, de NMBS en de stad Tienen om deze locatie voort te zetten. Pand 10 zal ook de nieuwe thuis zijn van Halte 33, de ontmoetingsplek voor jongeren in onze stad.


Dierenasiel Tienen


Ook dit jaar wordt er een subsidie aan VZW Dierenasiel Tienen toegekend. Zij doen geweldig werk door zwerfkatten en -honden op te vangen en kattensterilisatie uit te voeren. Daarom blijven we hen jaarlijks ondersteunen met een bijdrage van 30.000 euro.


Tenslotte, willen we Christianne Devadder verwelkomen als opvolger van Werner Thomas in de gemeenteraad. Welkom, Christiane!

Minder weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page