top of page

Gemeenteraad 30 november 2023

🎣💦Masterplan Vianderdomein

Er werd een tussentijds masterplan voor het Vianderdomein goedgekeurd. De uitvoering zal in verschillende fases worden uitgerold. Een bijkomende waterstudie wordt uitgevoerd om een duurzaam watersysteem te ontwerpen met waterbuffering die tijdens noodweer de bredere omgeving helpt te vrijwaren. Atelier Romain, OD205 en Volt-architecten


🏡🏥Masterplan Hof van Kabbeek

Met het oog op de nieuwe ziekenhuissite, dient ook de bestaande site in de Kliniekstraat herontwikkeld te worden. Er ontstaat de unieke kans om een groene, verkeersluwe binnenstedelijke omgeving met respect voor het aanwezige erfgoed te creëren. Atelier Horizon en VELD ontwikkelde een masterplan dat als basis zal dienen voor het opstellen van een RUP. Deze plannen beloven een unieke en waardevolle toevoeging aan ons stadscentrum.


⚡️💡Minimale levering aardgas en elektriciteit

voor de winterperiode

Burgers met financiële noden maken soms gebruik van een Prepaid-meter voor hun aardgas en/of elektriciteit. Om te vermijden deze burgers deze winterperiode zonder verwarming zouden vallen voorziet het OCMW samen met de Vlaamse Regering extra financiële middelen.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page